Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - zombiirtás Avenged Sevenfold módra

|

A tradíciókhoz hűen két kör battle royale között akár zombikra is vadászhatunk az új CoD-ban. Kaptunk is egy elég karmolós videót hozzá Avenged Sevenfold zenével keverve.

Hirdetés

A Treyarch egy hangulatos előzetest adott ki a különleges körítésű játékmódhoz, ami megint stílusosan ismétli önmagát, lássuk be.

Hirdetés

A Call of Duty széria szinte már elengedhetetlen része lett az a Zombie Mode, ahol önfeledten apríthatjuk a császkáló halottakat, így nem meglepő, hogy a Black Ops 4-ből sem marad ki az élmény.

A trailerben a római Colosseumban, vagy legalábbis egy ahhoz hasonló helyszínen loccsantják ki az agyakat főhőseink, különféle csapdák és zombitigrisek társaságában. Csekkoljátok, kemény menet!

Az akciózás az amerikai heavy metal zenekar, az Avenged Sevenfold 'Mad Hatter' című dalára történik. A banda már évek óta a széria nagy rajongója, olyannyira, hogy az eredeti Black Ops és a Black Ops 2 betétdalait is nekik köszönhetjük.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én kerül a boltokba. Nektek mi a véleményetek eddig a látottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)