Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - jön a Custom Game a Blackout játékmódhoz

|

Egy régóta várt funkció kerül be a Treyarch játékának battle royale módjába.

Hirdetés

A saját mérkőzések lehetősége mellett a terepmintás felszerelések is befutnak, hogy szépen felöltözhessünk, ha már egymásnak esünk a harcmezőn.

Hirdetés

A játékosok többsége mindig örömmel fogadja, ha van lehetősége egy többjátékos címben saját szerverek vagy mérkőzések létrehozására, a Treyarch pedig ezt a funkciót hozza el a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjába.

A jövő héten érkező frissítés után lehetőségünk lesz 100 fős szerverek indítására, ahova akár 11 barátunkat is meghívhatjuk. A Custom Game-eket szolóban, duóban vagy akár négyfős csapatokban is játszhatjuk majd.

Arról jelenleg még nincs információnk, hogy a "szervergazda" manipulálhatja-e majd a játékszabályokat, ám ha azonnal nem is, idővel valószínűleg lesz rá mód. Azt viszont tudjuk, hogy karakterünket szabadon testre szabhatjuk majd, továbbá a sztenderd játékmódba is megérkeznek a rejtőszínű felszerelések a jövő heti frissítéssel.

Ti játszotok még a Black Ops 4-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)