Hirdetés

CoD: Modern Warfare 3 PC - Lesznek dedikált szerverek

|

Teljesíti az Activision a PC-s közösség kívánságát, de aggódik a csalók miatt.

Hirdetés

Egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy miként dönt az Activision, engedélyezi-e a dedikált szervereket a Call of Duty: Modern Warfare 3 PC-s változata számára, avagy újfent saját, sokat kritizált hálózatát kényszeríti rá a közösségre.



Ma végre megerősítette a kiadó a Gamescomon, hogy lesznek dedikált szerverek, mégpedig azért, hogy megmutassák a PC-s közösségnek, hogy igenis komolyan veszik a platformot.



Másfelől viszont aggodalmának is hangot adott az Activision, hiszen a PC, mint platform nyitott voltából fakadóan a csalás is egyszerűbb, mint konzolokon. Ennek a játékélményt romboló hatásán túl a jövőben azért lesz jelentősége, mert a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal debütáló Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi hálózat hivatalos versenyein rendszeresen értékes nyereményeket lehet megkaparintani. A kiadó már most több millió dollár értékben halmozott fel nyereményeket.
Mint látható, a tét nem kicsi, a csalók számára pedig vonzó vadászterepnek bizonyulhatnak a PC-s versenyek, ezért az Activision azon fáradozik, hogy megoldást találjon a tisztességes játék körülményeinek biztosítására.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)