Hirdetés

CoD: MW2 - Washington lerombolása bántja az amerikaiak önérzetét?

|

Várható volt, hogy a Modern Warfare 2 új trailere kiveri a biztosítékot az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Az első fecske a The Christian Science Monitor munkatársa, Andrew Heining tollából származik. Az említett úriember még csak kérdez és óvatosan fogalmaz, nem követeli a Modern Warfare 2 betiltását sem.



Heining írásában nem tagadja, hogy korábban is láthattuk már a Fehér Házat atomjaira hullani (elegendő csak a Függetlenség napja című film egyik jelenetére gondolni), ám úgy véli, 9/11, vagyis a történelem legmegrázóbb terrortámadása után ez már kicsit sok lehet. Helyesebben csak rákérdez, hogy nem mentek-e túl messzire az Infinity Ward srácai, amikor nem gondoltak az emberek érzékenységére.
Érdemes lehet egyébként elolvasni a hozzászólásokat is, túlnyomó többségben vannak azok, akik védelmükbe veszik a játékot, s emlékeztetnek arra, hogy Hollywood, de a videojáték ipar is már számos nemzetet "szégyenített" meg. Miért pont az amerikaiak jelentetének kivételt?

A vitatott trailer



Persze tudjuk jól, hogy ami késik, az hamar eljön, így csupán idő kérdése, hogy mikor adnak hangot nemtetszésüknek radikálisabb gondolkodású csoportok, olyan emberek, akik képtelenk lenyelni, hogy egy amerikai jelkép játékbeli elpusztítása foltot ejtsen nemzete és országa becsületén.
Mi a véleményetek? Valóban túl messzire mentek a Modern Warfare 2 fejlesztői, vagy úgy gondoljátok, hogy ez csak egy játék, ami nem árt senkinek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)