Hirdetés

CoD: World at War - Friss tartalmak triplán vagy duplán

|

Megemelték a legújabb Call of Duty epizódhoz érkező letölthető frissítések számát, kétszer vagy háromszor örülhetünk.

Hirdetés

A Call of Duty legfrissebb epizódja teljesítette lassan kötelezőnek nevezhető előzetesen kijelölt feladatát, megmászta a különböző nációk statisztikáinak legfényesebben csillogó lépcsőfokait és vetélytársai irigykedve tekinthetnek multiplayer játékmódban megszerzett tetemes mennyiségű óraszámára. Az Activision gondoskodó szülők módjára bánik aranytojást-termelő gyermekével és megpróbálja kihasználni a benne rejlő kiaknázatlan lehetőségeket. Terveik szerint a jövőben fizetős letölthető tartalmakkal örvendeztetnék meg rajongóikat, nincsen ebben semmi újdonság, ugyanezt kaptuk a Call of Duty negyedik részénél is. Ha jobban belegondolunk elődjéhez mindössze egyetlen csomag érkezett multiplayer pályákkal megtömve, soványka a felhozatal. Éppen ezt kívánják elkerülni a World at War kapcsán, az MTV Multiplayer értesülése szerint emelték fejadagunkat és összesen kétszer vagy háromszor örülhetünk letölthető tartalmaknak. Daniel Suarez vezető World at War producer elmondta, szakítanak az eddig megszokott tradíciókkal, de ezzel kapcsolatban nem szeretne további információkat elárulni. A Call of Duty negyedik epizódjához érkező pályacsomag a játék megjelenése után öt hónappal látott napvilágot, talán az ötödik rész kapcsán még többet szükséges várnunk, hogy kiderítsük mit forgat fejében Suarez és kis csapata.

A fórumban megoszthatjátok velünk, milyen tartalmakra vágytok a leginkább!

cod5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)