Hirdetés

CoD: World at War Map Pack 3 képtrió

|

A Treyarch három újabb képet mutatott be az augusztusban érkező pályacsomagból.

Hirdetés

A 11 milliót is meghaladó eladásokat produkáló Call of Duty: World at War többszereplős játékmódja a tervek szerint a következő hónap folyamán négy új térképpel gazdagodik.



A Map Pack 3 néven ismert DLC újfent a japán-amerikai, német-szovjet konfliktusok kellős közepébe repíti a játékosokat. Nem árt tudni, hogy a három hagyományos öldökléshez kitalált térképet (Battery, Revolution, Breach) a Treyarch felügyelete alatt a Certain Affinity végzi, csupán a zombis térképek non plus ultrájának szánt Der Riese kerül ki a Call of Duty: World at War eredeti fejlesztőinek kezei közül.

További képek a galériában!



A Map Pack 3 augusztusi megjelenését Xbox 360, illetve PlayStation 3 platformokra tekintsétek érvényesnek, ugyanis a PC-re szánt frissítés majd valamivel később, egy ingyenes javítás formájában lesz elérhető a korábbi gyakorlatot folytatva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)