Hirdetés

CoD: World at War - Map Pack 3 trailer

|

Rövidesen megjelenik a jelen állás szerint utolsó második világháborús Call of Duty újabb pályacsomagja.

Hirdetés

Meggyőződésem, hogy sokan örülnének annak, ha kedvencük a Call of Duty: World at War mintájára rendszeresen kapna tartalmi frissítéseket.



Bár a fenti elképzelés általában nem több puszta vágyálomnál, hiszen már ahhoz is jó pofát kell vágni, ha legalább a kritikus programhibák kigyomlálásra kerülnek néhány hónappal egy-egy játék megjelenése után. A Treyarch második világháborús FPS-ének rajongói ebben az értelemben a szerencsésebbek közé tartoznak, hiszen hat hónap leforgása alatt már a harmadik adag multiplayer térkép letöltésére készülhetnek.



A Call of Duty: World at War konzolos kiadásaihoz (Xbox 360, PlayStation 3) még augusztusban, PC-re pedig valamivel később érkező DLC a korábbi gyakorlatnak megfelelően három hagyományos, és egy zombis multiplayer térképet tartalmaz. Ez utóbbi különböző zászló alatt (német, japán, amerikai, szovjet) harcoló katonákra ereszt rá hordányi zombit, és élőhalott ölebet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)