Hirdetés

CoD: World at War - Máris elkelt egymillió Map Pack 2

|

Már az első hétvége alatt egymillió játékos szavazott bizalmat a Call of Duty: World at War második DLC-jének.

Hirdetés

Az Activision újabb bizonyítékot lebegtethet a számfetisiszta kritikusok orra előtt, miszerint a Call of Duty franchise teljes kizsákmányolása kifizetődő ötletnek bizonyult.



A minden évben Call of Duty direktíva némileg módosulni látszik, hiszen egyszer CoD, másszor pedig Modern Warfare epizódot kapunk kézhez. Igazából teljesen mindegy, minek nevezzük, a vásárlók úgyis egy kalap alá veszik a kettőt, és a jelek szerint viszik, mint a cukrot. Ebben nem kis szerepe van annak, hogy több tízmillió potenciális felhasználóból áll immáron a konzolos tábor.



Mint arról tegnap beszámoltunk, a Call of Duty: World at War nemzetközi eladásai átlépték a 11 milliót, ami még testvérek közt is soknak számít. A szekér pedig nem állt meg, sőt egyelőre még lassulni sem látszik, hiszen a néhány napja megjelent Map Pack 2 DLC-re már több, mint egymillió játékos fizetett be. Ezek után nem lepődne meg már senki, ha a Call of Duty: World at War eladási mutatója a jövőben újabb milliókkal gyarapodna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)