Hirdetés

CoD: World at War - Megjelent az 1.5-ös javítás

|

A Treyarch tartotta magát korábbi ígéretéhez, s még a hétvégén kiadta a legújabb, térképekkel megkoronázott PC-s javítást.

Hirdetés

A sokmilliós eladásokkal büszkélkedő Call of Duty: World at War soron következő javításáról még csütörtökön beszámoltunk. Aki akkor olvasott minket, s úgy érezte, érdekli a négy új multiplayer térképet tartalmazó frissítés, az már a megjelenés napján leráncigálta.



Persze előfordulhat, hogy nem mindenki értesül róla, hogy a konzolokon már hatalmas népszerűségnek örvendő Map Pack 2 az 1.5-ös frissítés keretében PC-re is elérhető, mégpedig ingyen. A türelmetlenebbje ősz hajszálakkal és tövig rágott körmökkel fizetett, miközben a kiegyensúlyozott lelkivilágú játékosok elfoglalták magukat mással, mígnem megérkezett a nagy nap.



A Call of Duty: World at War többjátékos lehetőségeit kibővítő Map Pack 2 tehát ugyanúgy elérhető már PS3, X360, és PC platformokra, mint a Map Pack 1. A Map Pack 2 három hagyományos multiplayer térkép (találtok róluk képeket a galériában) egy negyedik, szintén multiplayer zombis mocsaras őrülettel is szolgálhat az érdeklődőknek. A patch-csel járó javítások teljes listáját a hivatalos oldalon találjátok, ahonnan egyébiránt bátran le lehet tölteni, majd telepíteni és játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)