Hirdetés

CoD: World at War - Pusztító tűz

|

Friss, ropogós Call of Duty 5 videók érkeztek. A többjátékos mód prezentációin kívül a tűz és annak pusztító hatásaival ismerkedhettek meg.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Treyarch égisze alatt készülő ötödik Call of Duty megjelenése. A legújabb epizódban ismét visszarepülünk az időben és a modern kori hadviselés helyett ismét a második világháborúban találjuk magunkat. Újdonság, hogy ezúttal a csendes-óceáni hadszíntéren kell csatába vonulnunk, ráadásul mindezt a játék történetében először kooperatív módban is megtehetjük. A brit csapat a most megjelent videók egyikében egy tengerparti partit prezentál, illetve a tűz okozta pusztítást leshetitek meg. Csekk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)