Hirdetés

Code Vein - elámultunk az első trailertől

|

Befutott az első, igazi videós anyag a Code Veinről. A néhány perces ízelítő főleg a sztoriról és a világról mesél.

Hirdetés

Amennyire animés/mangás, éppen annyira félelmetes is a Code Vein. Úgy néz ki, hogy a tágra nyílt szemek, és az eltúlzott fegyverek ellenére is sikerült felépíteni egy hátborzongató világot.

A trailerből sokat nem lőnénk le, inkább hallgassátok meg a narrációban a sztorit, és hogy hogyan is került az emberiség ebbe a kiszolgáltatott helyzetbe.

A kommentekben már sokan Weeabu Soulsnak (weeaboo-nak hívják azokat a nem-japánokat, akik rajonganak a japán kultúráért) csúfolják, amiért igazából senkit nem is tudunk hibáztatni. Ugyanakkor izgatottan várjuk, hogy kipróbálhassuk a kalandot. Egyelőre se hivatalos megjelenési dátumunk, se bejelentett platformok nincsenek, csak annyi, hogy "biztosan érkezik a nagyobb házi konzolokra".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)