Hirdetés

Code Vein - itt egy 17 perces gameplay a vámpíros Dark Soulsból

|

Egy ideje nem hallottunk a Bandai Namco vámpíros akció-szerepjátékáról, a Code Veinről, de most negyed órán keresztül nézhetjük a játékmenetét, legfőképpen a harcokat.

Hirdetés

A tavasszal bejelentett Code Vein nem igen hallatott magáról a júliusi képek óta, de most egy egész hosszú gameplay videót kaptunk a Bandai Namco és a God Eater fejlesztőcsapatának akció-szerepjátékáról. Ha eddig kétségeink lettek volna, most meggyőződhetünk róla, hogy a vérszívós koncepció egyáltalán nem lesz unalmas.

Hirdetés

Tennivalónk is lesz bőven, az alábbi videóban például méretes bestiák törnek hőseink életére és így újfent szemrevételezhetjük a harcrendszert. A Code Vein le sem tagadhatná, hogy a stúdió munkatársait megihlette a Dark Souls, ráadásul ezt a stílust vámpíros képességekkel keverni remek ötletnek bizonyulhat. Nézzétek meg, hogy mire gondolunk: 

A Code Vein 2018-ban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)