Hirdetés

Code Vein - ilyen lesz egy bossharc a vámpíros Dark Soulsban

|

Ezúttal az egyik dizájner mutatta meg, milyen kihívások várnak azokra a játékosokra, akik egyáltalán eljutnak majd a bossokig.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb japán gamer magazin, a Dengeki PlayStation tartott egy rendezvényt a közelmúltban, ahová a Namco Bandai fejlesztőit is meghívták, hogy mutassanak pár újdonságot a hamarosan érkező Code Veinből.

Hirdetés

A játék még közel sincs végleges állapotban (legalábbis remélhetőleg), az animációkra bizony még bőven ráfér egy kis munka, mert néha egyik pillanatról a másikra esnek össze az ellenfelek. Ettől függetlenül a Code Vein kifejezetten izgalmasnak tűnik, bár azt senkinek nem ajánljuk, hogy a nyitott ablaknál teljes hangerőn játszon, mert a japán kislányos nyögések elég félrevezetőek lehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)