Hirdetés

Code Vein - óriási fegyverek és szörnyek a legújabb gameplay videóban

|

Érkezett egy vadonatúj anyag, amin kicsit közelebbről is megnézhetjük a sokak által csak anime Dark Soulsként emlegetett alkotást.

Hirdetés

A Bandai Namco készülő játékának bemutatkozása egészen meggyőző volt, hiszen népszerű elemeket kombinál egymással, ez pedig nyerő a rajongóknál. Korábban már kaptunk egy kis ízelítőt a játékmenetből, és most meg is érkezett a következő trailer.

Hirdetés

A játék során egy Revenantot irányítunk, aki gyakorlatilag egy vámpír, és egy posztapokaliptikus világban kell túlélnie a számos veszélyes rondaság között. A videóban látható harc ugyan nem a legpörgősebb, de látszik, hogy hasonló taktikázásra lesz majd szükségünk, mint a From Software játékaiban, így biztosan nem lesz egyszerű dolgunk a szörnyek eltakarításával.

A Code Vein valamikor 2018-ban érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)