Hirdetés

Code Vein - újabb képek a vámpíros anime játékról

|

Többek között a követők, Yakumo és Louis is felbukkannak a Souls-stílusú Code Vein legújabb látnivalóin.

Hirdetés

Még mindig nem tiszta minden részlet a Bandai Namco anime stílusú, vámpíros témájú akció-szerepjátékával kapcsolatban, de folyamatosan mutatnak belőle újdonságokat, így valószínűleg hamar fény derül mindenre a Code Vein kapcsán. Ezúttal egy újabb képcsokrot láthatunk.  

Hirdetés

A japán Weekly Famitsu legújabb számából kaptunk pár új információt is a játékmenetről. Például hősünk egyedi képessége a vércsepp források regenerálása. Mikor vért csepegtet az egyik olyan forrásra, ami a Vein hatására kiapadt, akkor az újra folyni kezd. A hősünk emellett mások emlékeit is képes újjá élni. Egy kristályosodott emlék megérintésével fájdalmasan visszatérnek a tulajdonos emlékei hozzá. Ezeket a kristályokat a Veinben találhatjuk szétszórva. A források regenerálásával egyúttal helyreállítjuk a "Mistletoe" nevezetű entitást is, de ennek okát egyelőre még homály fedi. Két követőnk, Louis és Yakumo kilétét viszont nem, akiket az alábbi galériában nézhettek meg közelebbről is: 

A Code Vein megjelenés 2018-ban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)