Hirdetés

Code Vein - a multiplayer is hasonló lesz a Dark Soulshoz

|

A vámpíros akciójátékban soha nem leszünk egyedül, de ha az NPC-k segítsége nem elég, a haverjainkat is behívhatjuk a kalandba.

Hirdetés

A játékot kiadó Bandai Namco is rájátszik a Code Vein és a Souls-széria közötti hasonlóságokra, amik a harcrendszer alapjai mellett a többjátékos módra is kiterjednek majd. A készítők eddig nem sok mindent árultak el a többjátékos lehetőségekről, de most egy Twitter-posztban egy-két infót megosztottak ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

A rendszer részleteiről még nem tájékoztattak (igaz, egy tweetben nem is tudtak volna), de annyit leírtak, hogy

"A Code Veinnek lesz többjátékos módja! A Vein világát felfedezheted majd más játékosokkal is és segítséget is kérhetsz azokon a területeken, ahol szükséged van rá."

Emellett néhány kép is kapcsolódott az üzenethez, amin látszólag három karakter van egy csapatban, így nem kizárt, hogy ez lesz a maximális létszám a teljes játékban.

Arról még nem esett szó, hogy csak kooperatív módban játszhatunk-e együtt, vagy a Dark Souls többjátékos módjának másik fontos eleméhez hasonlóan itt is számíthatunk-e egy kis PvP-re.

Gematsu annyit még kiderített, hogy "bizonyos feltételeknek" meg kell felelnünk, ha multizni szeretnénk a Code Veinben, de azt még nem árulták el, mik is ezek. Megírták továbbá, hogy a csapattársainkra hatnak majd az NPC-ink számára összegyűjtött statisztikai bónuszok, az úgynevezett Giftek is.

Az akció-RPG megjelenési dátumát még mindig nem árulta el a Bandai Namco, az viszont biztos, hogy PC-re PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg a vámpíros játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)