Hirdetés

Code Vein - az intro animének is gond nélkül elmenne

|

A Bandai Namco közzétette a játék nyitóvideóját, az anime-rajongók pedig már most dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

Kereken egy esztendőt csúszik a Code Vein, így idén szeptember 27-én fog csak megjelenni a Bandai Namco játéka, amelyet leginkább úgy írhatnánk le, hogy egy anime köntösbe bújtatott, vámpíros soulslike cím. Code Vein azért szerencsére mutat olyan izgalmas újításokat is, amik már a bétateszt alapján is kiemelik a tucat Souls-klónok közül. 

Hirdetés

Most épp a játék nyitóvideóját nézhetjük végig, ugyanis felkerült a YouTube-ra a teljes négyperces anyag. Az intro cinematic a legjobb animék minőségét idézi, a videó láttán pedig az emberben akaratlanul is az kezd el mocorogni, hogy azonnal szeretne kapni egy teljes Code Vein anime szériát. Lessétek meg gyorsan ti is az említett intrót: 

A Code Vein szeptember 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)