Hirdetés

Code Vein - rengeteg képet kaptunk, köztük az anime stílusú nyitóvideóról is

|

A Famitsu legutóbbi számának hála rengeteg új képünk van az anime Dark Soulsként emlegetett szerepjátékról.

Hirdetés

Mivel a Weekly Famitsu oldalairól származnak a képek, a minőségük közel sem kifogástalan, de a karaktereket és az újonnan bemutatott tárgyakat/szörnyeket így is fel lehet róluk ismerni. Érdemes lesz áttanulmányoznia az albumot azoknak, akiknek a 2018-ból legjobban várt játékai között már ott figyel a Code Vein.

Hirdetés

Az albumban vannak fotók a játék anime stílusú megnyitó videójáról is. Ezért az Ufotable stúdiója a felelős, akik már több Bandai Namco címen is dolgoztak, köztük a God Eater és Tales sorozatokon.

A Code Vein megjelenése 2018-ban várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A pontos megjelenési dátumot még nem kaptuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)