Hirdetés

Code Vein - képeken a harcrendszer és a karakterkészítő

|

Rengeteg érdekes megoldás lesz az anime stílusú RPG-ben, aminek egyébként a karakterkészítője is meglehetősen sok lehetőséget kínál majd.

Hirdetés

A Bandai Namco kiadott egy csokorra való képet a Code Veinből, amiken mindenki jól megvizsgálhatja a UI minden apró részletét, és kielemezheti a harcrendszer finomságait.

A játékosok fognak irányítani mindent a csaták során: támadások, védekezések, elkerülések. Ezeken felül lesz egy harcban 8 elhasználható Giftünk, amikkel rövid időre boostolhatjuk adott értékeinket. A Focus rendszert kihasználva különleges támadásokat is megnyithatunk, amiknek az időzítése kulcsszerepet kap majd a csatákban.

A Code Vein egy viszonylag összetett karakteralkotóval is fel lesz szerelve. Választhatunk majd test típust, arcot, hajat, hangot, és még sok mást is. A Bandai néhány képet is küldött, amiken látható hogy mit hozhatunk össze az eszközzel:

A Code Vein megjelenése 2018. elején várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)