Hirdetés

Code Vein - új videóból ismerhetjük meg a sztorit

|

Érkezett egy friss trailer a posztapokaliptikus-vámpíros kalandhoz, amiben kiderül egy-két részlet a játék cselekményéből.

Hirdetés

A God Eater játékokon is dolgozó Shift legújabb alkotása egy anime-stílusú, a Dark Souls-hoz hasonló játékmenettel rendelkező cím lesz, amiben különféle vámpírok harcolnak majd egymással, és most egy kicsit jobban is megismerhetjük a történetet.

Hirdetés

A Code Vein posztapokaliptikus világában megcsappannak a vérkészletek, ennek következtében egymásnak esnek a vámpírok, főhősünknek pedig szembe kell szállnia a rejtélyes Királynővel. Az új videóban gameplay jeleneteket is láthatunk a narráció közben, tehát azoknak is érdemes belenézniük, akik csak az akcióra kíváncsiak.

A játék valamikor 2018. elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)