Hirdetés

Code Vein - erős szövetséges lesz Louis

|

Mia és Yakumo után újabb leendő társunk mutatkozik be a Code Vein legújabb kedvcsinálójában, aki bizony rendesen odacsap, ha kell.

Hirdetés

A Bandai Namco vámpíros Dark Soulsaként emlegetett Code Vein kapcsán épp a napokban kaptunk két videót is, amelyek a társainkat igyekeztek megismertetni velünk: köztük van Mia Karnstein és Yakumo Shinonome is, de ennyivel még nem ért véget a bemutatók sora. 

Hirdetés

A legújabb trailer Louisról rántja le a leplet, aki egy gigászi kardot lóbál csata közben és övé a brutális Ogre Blood Veil is, amivel durván odacsaphat az ellenfélnek. Ismerjétek meg Louist, hiszen nem csak piszkosul erős, de a szíve is a helyén van, segíteni akar másokon:  

A Code Vein megjelenése szeptember 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Eddig ki a kedvencetek a követők közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)