Hirdetés

Code Vein - új képekkel hergelnek minket a trailerre

|

Még mindig nem kaptunk trailert a Bandai Namco új, vámpíros JRPG csodájához, de már legalább van egy dátumunk a trailerhez, és képeket is kaptunk a játékból.

Hirdetés

Azt tudtuk, hogy valamikor májusban jön majd meg az első Code Vein trailer, de már egy pontos dátumot is kaptunk. A nagy bemutató május 2-án lesz esedékes, addig pedig itt hagytak bennünket 2 új képpel.

A képeken hősünk egy levágott Lost teteme felett álldogál, és mivel mindkét képen ugyan azt a jelenetet látjuk csak más szögből, feltételezhetjük, hogy egyébként mindkettő az érkező trailerből származik.

Egyelőre nem sokat tudunk a JRPG-ről azon kívül, hogy valamikor jövőre jelenik majd meg "a nagyobb otthoni konzolokra". A játékmenettel kapcsolatos részletekkel valószínűleg május 2-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)