Hirdetés

Code Vein - új gameplay trailerrel hangolódhatunk a harcra

|

Újra kapunk egy kis ízelítőt a vámpíros Dark Soulsként is emlegetett akció-RPG-ből.

Hirdetés

A Bandai Namco amerikai Youtube-csatornáján publikáltak egy rövidebb gameplay videót, illetve pár új infót is megtudtunk a készülő Code Veinről.

Hirdetés

A játékban testreszabhatók lesznek a Blood Veil nevű fegyverek és a Blood Code vértípus is, amely különleges képessége az eredeti tulajdonosától függ. Ha egy játékos felszereli a karakterét egy Blood Code-dal, akkor az eredeti viselő speciális skilljét tudja használni. A Ranger, Hunger és Berserker Blood Code-ok például teljesen más harci helyzetben válnak igazán hasznossá.

A vérszívó Blood Veil fegyverekből is többféle lesz elérhető - a Hounds, Ogre, Stinger szettek más távolságból és erővel csapódnak az ellenségekbe. A legújabban bemutatott Ivy pedig egy gyors támadás, amely tövisekkel hatástalanítja a szörnyeket viszonylag messziről.

A Code Vein pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de még idén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Nektek hogy tetszik eddig a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)