Hirdetés

Code Vein - két karakter is bemutatkozik

|

A Bandai Namco két társunknak is saját videót szentelt, így bővebben is megismerhetjük a saját motivációkkal rendelkező Mia Karnsteint és Yakumo Shinonemét.

Hirdetés

Az anime vagy vámpíros Dark Soulsnak is becézett Code Vein egyértelműen azokat a játékosokat célozza meg, akik szeretnek embernagyságú kardokkal és fegyverekkel szörnyeknek nekimenni és az tüzeli fel őket igazán, ha az összecsapás komoly kihívást jelent. 

Hirdetés

Ténykedésünket azonban nem egyedül, hanem társakkal együtt végezhetjük a Bandai Namco akció-jRPG-jének világában. Köztük van Mia Karnstein is, aki azért küzdd, hogy kisöccse, Nikola élhessen, ezt pedig bajonettel felszerelt puskájával, valamint különleges, fullánkos Blood Veil képességével, a "Stingerrel" teszi:

Mián kívül megismerhettek egy másik követőt, az egykori zsoldost, Yakumo Shionomét is, aki odafigyel a társaira, erős harcos hírében áll és a Hound Blood Veil képességével darabjaira tépheti az ellenfeleit: 

A Code Vein megjelenése szeptember 28-án várható Európában PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Számotokra melyikőjük a szimpatikusabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)