Hirdetés

F1 - jövőre még jön játék, utána kérdéses

|

Az F1 2015 kiadása után egy epizóddal még biztosan bővíti majd a szériát a Codemasters - árulta el az egyik fejlesztő.

Hirdetés

Még csak egy dátumunk és pár mutatós képünk van a Codemasters új autóversenyéhez, az F1 2015-höz, de a fejlesztők már a következő fejezetről is beszéltek.

A Codemasters egyik munkatársa, Steven Embling a Videogamer megkeresésére azt nyilatkozta, hogy lehetőségük van folytatni a sorozatot az F1 2015-öt követően is, ugyanis további egy évre szól a szerződésük, tehát az idei epizód után biztosan számíthatunk még egy címre (meg lennénk lepődve, ha nem az F1 2016 lenne az). 

Embling a széria végetérését vizionáló rajongók megnyugtatására elárulta, hogy meggyőződése szerint a Codemasters megpróbál majd kötni egy másik szerződést az engedély lejárta előtt, de érthető módon ezt még nem mondhatja biztosra. Ami jelenleg biztosnak tűnik, hogy az F1 2015 megjelenés június 12-én következik be, és a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)