Hirdetés

Codemasters - Félkész játékokkal a használt piac és a kalózkodás ellen

|

Kevesebb tartalommal adná játékait a Codemasters

Hirdetés

Rod Cousens a Codemasters feje egy interjújában adott hangot -játékos körökben várhatóan nem nagy sikert arató- gondolatának, amiben egy megoldási javaslattal állt elő a használt játékpiac és a kalózkodás problémájára.


Ebből megtudtuk, hogy Cousens szerint megfontolandó dolog lenne félkész játékokat megjelentetni, melyekhez aztán később DLC formájában lehetne tartalmakat vásárolni. Példaként egy F1-es játékot említett, amiben első vásárláskor van mondjuk hat aszfaltcsík, a huszonsokból. Így ha a bajnokságban olyan pályához érünk, ami nincs az alapfelszereltségben, vagy csak mennénk rajta egy gyors versenyt de hiányzik a repertoárból, akkor azt külön kellene megvennünk. Ezzel szerinte csak egy gond van: a dobozos forgalmazók nem szívesen árulnak félkész játékokat akkor, ha a DLC-k bevételeiből ők nem részesednek. Hiszen ekkor valószínűleg jóval kevesebben ruháznának be náluk a játékra. Kinek tetszik itt Cousens ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)