Hirdetés

GRID 2 - járt utat járatlanért el ne hagyj

|

Vagy talán mégis? Remek ötlettel állt elő a Codemasters, aminek köszönhetően egyetlen pálya sem lesz ugyanolyan a játékban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy egyre közeledünk a GRID 2 megjelenéséhez, nem árasztanak el minket a készítők túl sok információval, most viszont remek alkalmazásról rántották le a leplet.

Ez pedig nem más, mint a LiveRoutes, egy olyan újítás, melynek köszönhetően sosem versenyzünk két ugyanolyan pályán. Az útvonalat ugyanis dinamikusan változtatja verseny közben, így könnyen megeshet, hogy ahol korábban balra kellett fordulni, ezúttal jobbra vezet az út.

Így nem csak a pályák monotonitását törik meg, de azt is elérik, hogy ne lehessen memorizált útvonalak alapján versenyezni. Ez bizony igazi kihívásnak hangzik, nem csak az egyjátékos módban, hanem a többjátékos mókában is. Aki több GRID 2 gameplay-re vágyik, annak itt egy közel 60 perces videó, a megjelenésig pedig már nem kell sokat kibírni: május 31-én tövig nyomhatjuk a gázt PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)