Hirdetés

Codemasters versenyjátékok leértékelése Steamen

|

Kiváló játékokra tehetünk szert akkor, ha hétvégén kettővel kevesebb sört fogyasztunk

Hirdetés

Javában tart a Steamen a Rockstar hét, melynek keretében nap mint nap más és más játékok kerülnek kalapácsa alá a kiadó palettájáról, illetve a komplett csomagot is féláron lehet beszerezni. Bár a javán szerintem már túl vagyunk. De ez még nem minden!


Mert a menetrendszerűen érkező hétvégi akcióban most a Codemasters kiváló versenyjátékainak árcéduláit vágta meg a Steam, nem is kicsit. A 75%-os leértékelés minden autós játékára vonatkozik, így a DiRT ezen a hétvégén 2,25 euróba (kb. 600 Ft), a DiRT 2 12,49 euróba (kb. 3400 Ft), a Fuel 3,49 euróba (kb. 950 Ft), a Grid 6,24 euróba (kb. 1690 Ft), a Toca Race Driver 3 pedig 2,24 euróba (kb. 600 Ft), fáj. Pontosabban ennyiért már jólesik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)