Hirdetés

Codename Panzers: Cold War demó!

|

Tegnap, a késő esti órákban mindenféle hadüzenet nélkül feldübörögtek a szovjet tankok és elkezdődött a hidegháború.

Hirdetés

Legalábbis annak az első felvonása, ugyanis megérkezett a singleplayer demó. Bár volt szó arról, hogy még a márciusi megjelenés előtt kipróbálhatjuk, konkrét dátumot nem kapott a játszható ízelítő. Sebaj, meglepetésnek annál jobb.
Sok időm még nem volt rá (majdnem egyenlő a nullával), így nem tudok részletes beszámolóval, minden részletre kiterjedő kritikával szolgálni. Az első küldetés kommandós jellegű, vagyis a meglévő erőforrásokból talpasokat (felderítők, kommandósok, géppuskások, szanitécek, utászok, stb.) és légi felderítést vásárolhatunk, majd irány a kijelölt célpont.

coldwar.jpg


Ami különösen jó hír lehet idegen nyelveket nem beszélő játékostársainknak, az a magyar nyelv teljes körű használata, ami a demóra és a teljes játékra is érvényes. Öröm, boldogság.
A kb. 900 MB-os csomagot innen húzhatjátok: worthplaying, gamershell, fileplanet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)