Hirdetés

Codename Panzers: Cold War - Itt a multiplayer demó

|

A mai nap úgy látszik a demóké. Befutott ugyanis a Codename Panzers multiplayeres demója is.

Hirdetés

Mondhatni végszóra, de itt van, lehet próbálgatni a Codename Panzers: Cold War multiplayer részét. A hamarosan boltokba kerülő alkotás már csak azért is kedves minden RTS rajongónak, mert ugye hazánk fiai kódolták, és nem is akárhogyan. A majdnem meghiúsult projektet szerencsére felkarolta az Atari, így semmi nem állhat az utunkba, hogy néhány nap múlva belevessük magunkat a hidegháború küzdelmeibe. Mivel az egyjátékos kampányt már kipróbálhattuk, és 2009-ben már amúgy is alap egy profi multiplayer, nem csoda, hogy itt is megtaláljuk. Az pedig, hogy vajon megüti-e a mércét, kiderül ha letöltitek a demót. Javaslom a holland - dutch - mirrort, mert onnan elég gyorsan le lehet tépni a drágát.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)