Hirdetés

Codename Panzers: Cold War játék közben

|

A hamvaiból feltámadni látszó Atari karolta fel a hazai fejlesztésű taktikai RTS-t, amit februárban kíván megjelentetni.

Hirdetés

Fél évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy az Atarinak harangoztak, s újabb patinás piaci szereplőtől vehetünk búcsút. Ekkor kisebbfajta csoda történt, ami egyben tökéletesen alkalmas volt arra, hogy rámutasson a warez káros mivoltára. A legnagyobb, ebben a témában utazó csapatok tudatában voltak annak, hogy az Alone in the Dark volt a kiadó utolsó dobása, így visszafogták magukat, s hetekig nem tették elérhetővé az illegális letöltést futtató töréseket.



A módszer bevált, hiszen annak ellenére produkált jó eladásokat a játék, hogy a fogadtatása vegyesre sikerült, miután számos, joggal kifogásolható dizájneri döntést róhattunk fel hibaként. Leginkább a borzalmas irányítást érhette kritika. Ha ez nem következett volna be, akkor ma például nem játszhatnánk a Storm of Zehirrel, nem lenne kiadója a Chronicles of Riddic: Assault on Dark Athena, a Gostbusters és a Codename Panzers: Cold War játékoknak.



Utóbbi idén tavasszal jelent volna meg az eredeti tervek szerint, ha időközben nem ment volna csődbe a kiadó, magával rántva a Stormregiont is. Szerencsére néhány volt stormos arc InnoGlow néven új formációba rendeződött, és mindaddig életben tartotta a projektet, amíg kiadót (Atari) nem sikerült találni neki. Mint arról már korábban beszámoltunk, a játék él és virul, februárban pedig kezdetét veheti a történelembe hidegháború néven bevonult krízis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)