Hirdetés

Codename Panzers: Cold War megjelenési dátum és dobozkép

|

Alig több, mint egy hónap múlva kiderül, jól döntött-e az Atari, amikor felkarolta az egy éve gazdátlan magyar RTS-t.

Hirdetés

A Codename Panzers, a Joint Task Force és a Company of Heroes egészséges keverékének tűnő, hidegháborús környezetbe helyezett alkotás tavaly márciusban kellett volna napvilágot lásson, ám a Stormregiont felvásárló 10Tacle csődje miatt erre már nem kerülhetett sor. A viharsarki lányok és fiúk csapata már a múlté, ám néhányan úgy döntöttek, tovább folytatják a munkát, s InnoGlow néven új formációba tömörültek. Az elmúlt hónapokat a játék csiszolásával, és egy új kiadó felhajtásával töltötték. Igyekezetüket siker koronázta, mivel az Atari vállalta a patrónus szerepét, és egészen pontosan március 12-én, néhány napos késéssel eredeti terveihez képest ringbe küldi a Codename Panzers: Cold War-t.

cpcw_pack_ger_final.jpg





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)