Hirdetés

Codname: Panzers - Cold War - Akcióban a Gepard3

|

A magyar illetőságű Stormregion ma délelőtt egy vadonatúj technikai bemutatóval örvendeztette meg a világot. Mozgásban a Gepard3!

Hirdetés

A srácok jelenleg is gőzerővel dolgoznak a Codename: Panzers - Cold War-on, mely a korábbi részek második világháborús környezetét maga mögött hagyva a több évtizedig tartó hidegháborús időkbe enged betekintést.


A vörös hadsereg, Sztálin utasítására az Európa romjain sebeit nyalogató szövetséges erők ellen indul, hogy a Szovjetunió egy, az egész öreg kontinensre kiterjedű szocialista birodalmat építsen ki. A NATO erők kicsit késve, de reagálnak a hirtelen jött támadásra és szépen lassan visszaverik a szovjet erőket.

A márcisuban érkező új rész alatt a teljesen újraírt Gepard motor harmadik generációja dübörög majd, mely - ahogy a videóból is kiderül - dinamikus időjárás effektekkel, dinamikus fény-árnyék megvalósításokkal és az utolsó részletig kidolgozott környzettel örvendeztet majd meg bennünket. A Cold Wart Európában a 10tacle, míg a tengerentúlon az Electronic Arts hozza majd forgalomba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)