Hirdetés

Goat Simulator - tolószékes delfin is lesz a következő DLC-ben

|

Nem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy miért, de tovább folytatódik a kecskés őrület, ezúttal számos új karakterrel megspékelve.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy amolyan viccnek indult a Goat Simulator, meglehetősen sokra vitte ez a játék is, hiszen a mai napig aktív játékosbázissal rendelkezik és folyamatosan jelenik meg az új tartalom, még akkor is, ha a végeredmény nagyon saját ízlést követel meg. Most újabb adag letölthető tartalmat jelentett be a fejlesztő, mely ismét elég...szokatlan.

A nemrég kiadott teaserben több új karakterrel is találkozhatunk majd, melyek közül a tolószékes delfin mindenképpen a leginkább indokolatlan, de azért a teve és a flamingó sem éppen utolsó. A karaktereket bemutató trailer szokás szerint a játékipar parodizálására van kihegyezve, viszont a DLC további tartalmáról igazából nem tudunk meg többet.

Ti mit gondoltok? Nyomatjátok még a Goat Simulatort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)