Hirdetés

Ilyen lesz a Goat Simulator fejlesztőinek következő játéka

|

Miután a világ összes pénzét sikerült egy hibás, idióta, de ideig-óráig szórakoztató játékkal felhalmozni, a Coffee Stain most egy tényleg jó játékkal próbál továbbmenni.

Hirdetés

Érdekes, hogy bár több játékot is készített a múltban a Coffee Stain, a sikert a Goat Simulator hozta meg nekik, ami egy egyszerű poénból indult, és láttuk, mi lett belőle.

Hirdetés

A Satisfactory nem olyan lesz. Egyelőre még keveset tudni róla, és az első előzetes sem segít túl sokat. Ebben egy aranyos kis gyíklényt láthatunk, akit valószínűleg egy építkezés zaja zavar meg. Könnyen lehet, hogy idegen bolygókat fogunk kolonizálni. 

Az alfa elvileg májusban kezdődik, de ahogy az a hivatalos oldalon folyton változó szövegben olvasható, ez még egyáltalán nem biztos. Érdemes pár percig figyelni, vicces. Egyébként pedig jelentkezzetek, egy próbát megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)