Hirdetés

Cognition - Új kalandjátékon dolgozik Jane Jensen

|

A műfaj rajongóinak örömére a kalandjátékok nagyasszonya nem vonult nyugdíjba a tavalyi Gray Matter után.

Hirdetés

Jane Jensen nevét a kalandjátékok, különösebben a sötétebb komorabb darabok (krimi, thriller, horror) hívei rendszeresen foglalják imába, mielőtt kedvenc időtöltésüknek hódolnának.



A szóban forgó hölgy ugyanis egyebek mellett olyan halhatatlan klasszikussal érdemelte ki helyét a neves játékdizájnerek csarnokában, mint a Gabriel Knight trilógia.
Jensen legutóbb a Magyarországon elkezdett, ám a franciáknál befejezett Gray Matter születésénél bábáskodott, most pedig a King's Quest rajongói folytatását készítő csapattal (Phoenix Online Studios) és egy holland stúdióval (Khaeon Games) karöltve újabb projektbe munkálataiban vesz részt, igaz, ezúttal csak konzultánsként.



Az Erica Reed FBI ügynök kalandjait epizodikus formában elmesélő játék koncepciórajzait a Witchblade és X-Men képregényeket is rajzoló Romano Molenaar készítette. Sajnos a még kezdeti stádiumban lévő alkotás finanszírozása nem megoldott erős kiadói háttér vagy befektető híján, ezért 25 ezer dollárt szeretnének összekalapozni.
Reméljük, sikerül nekik.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)