Hirdetés

Poszt-apokaliptikus RPG-n dolgozik a Fallout 2 és a Planescape: Torment veterán fejlesztője

|

Colin McComb egy tavaly bejelentett szerepjáték alkotógárdájához csatlakozik vezető pozícióban.

Hirdetés

Először 2019 őszén hallhattunk a Broken Roadsról, ami egy sztoriközpontú, megkapó látványvilággal rendelkező, konzolokra és PC-re is érkező RPG lesz. Klasszikus alapokon nyugvó dialógusfája, az izometrikus nézet, és körökre osztott harcrendszere láttán nem ördögtől való ötlet a régi kedvencekre, például a Fallout sorozatra asszociálni az ausztrál környezetbe helyezett Broken Roads kapcsán, ennek fényében pedig nem is csoda, hogy épp Colin McComb csatlakozott most a projekthez. 

Hirdetés

McComb ugyanis korábban olyan játékokon dolgozott, mint a Fallout 2, vagy a Planescape: Torment. Ezen felül íróként jegyzi a Wasteland második és harmadik részét, a Torment: Tides of Numenera esetében pedig a kreatív vezetői pozíciót töltötte be. Ugyanezt a szerepkört szánják most neki a Broken Roads fejlesztőcsapatában, a Drop Bear Bytesban is. Vezető írót is szerzett egyébként nemrég a gárda, Alexander Swordst igazolták le, aki korábban például a Ubisoft Avatar játékán is dolgozott. 

A tavaly októberi előzetes alapján elég átfogó képet kaphattok arról, mire is számíthatunk a játéktól. 

Broken Roads a jelenlegi tervek szerint 2021 folyamán jelenhet majd meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)