Hirdetés

Colin McRae: DiRT 2 infók és ismételt bejelentés

|

Az egy évvel ezelőtti E3 játékkiállítás óta keveset hallhattunk a DiRT második részéről, jelentjük, megtört a jég.

Hirdetés

A Codemasters ünnepélyesen bejelentette (most és a 2007-es E3-on is) a Colin McRae: DiRT folytatását, az első rész sikereit látva nem lehettünk túlságosan meglepődve a hirdetményen, azonban hatalmas meglepetésre a következő epizód neve még mindig Colin McRae: DiRT 2, és valamikor 2009-ben emelhetjük le a polcokról. A világunkról eltávozott rallykirály nevével fémjelezett folytatásban természetesen a fejlesztők megpróbálnak majd a lehető legtöbb játékelemen csiszolni és finomítani, mindemellett, ahogy azt kell, újdonságokra is számíthatunk. A DiRT második részét a feljavított EGO motor hajtja, a fejlesztők mindhárom támogatott platformot alaposan körbejárták és korábban megszerzett tapasztalataik alapján módosítgatták, optimalizálták a motort, így az jobban kihasználja az Xbox 360 és PlayStation 3 nyújtotta technológiákat, valamint asztali rendszereken speciális tulajdonságokkal bombázták meg a játék testét. Kifinomultabb fizikai környezet és szebb látványvilág, elmondásuk szerint elérték a támogatott rendszerek végső határait. Hozzányúltak az egyjátékos kampányhoz is, melyben kiemelt szerepet játszanak versenytársainkkal ápolt jó kapcsolataink, magányos farkasként versenyezve számos kihívástól elbúcsúzhatunk. Az első részben megismert multiplayer játéklehetőségeket elfelejthetjük, vadonatúj rendszerrel kedveskednek a készítők. További hírekre még ebben a hónapban számíthatunk.

dirt2_large.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)