Hirdetés

Colin Mcrae DiRT 2 - stúdióvizit

|

A Codemasters egyik embere vezet be minket a kulisszák mögé ahol megnézhetjük, hogy milyen szép lesz az új Colin McRae játék.

Hirdetés

Gavin Rayburn, a Colin McRae DiRT 2 executive producere az alábbi trailerben bevezet minket oda, amit csak kevesen láttak eddig, ez pedig az a hely, ahol a nagymultú széria következő része készülődik. A Colin McRae sorozat már több mint tíz éve folyamatosan hódít, s ez nem marad abba annak ellenére, hogy Colin McRae két éve tragikusan elhunyt egy helikopterbalesetben.

A Colin McRae Dirt 2 gyönyörű lesz, amit ti is megcsodálhattok, amennyiben végignézitek az alábbi videót. A rögzített felvételek ugyan kamerával készültek, ám nem vesz le sokat az élvezeti értékből. Csekkolni hamarost!

A játék egyébként PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS és PSP platformokra érkezik valamikor Szeptemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)