Hirdetés

Colin McRae: DIRT - széles skálán

|

Tegnap ahogyan azt már megtudtuk a Colin McRae: DIRT című autós játékról, a WRC történetének legfiatalabb világbajnokáról elnevezett legújabb szimulátor ezúttal főként az offroad stílusra koncentrál majd. A sár és a homok alapvető pályaelemként szolgálnak majd, és az is elképzelhető, hogy amolyan baja stílusú futamokkal is találkozunk. Itt főként könnyűvázas, 850 lóerős autókkal lesz dolgunk. Az offroad mellett a tereprali is komoly szerepet kap majd a játékban, és bekerül a ralikrossz-világkupa-sorozat is, amely szintén igen népszerű a terepralit kedvelők körében. Természetesen a hagyományos ralizással sem szakít a cím, ugyanis mind európai, mind vb-futamok helyszínével találkozunk majd. Lesznek négykerékhajtású WRC-ink, de első-vagy hátsókerekes autókkal is versenyezhetünk. A Codemasters következőgenerációs fizikát ígér, így minden ugrató és szikladarab élményszámba megy, legalábbis reméljük. Elsősorban azonban most mégis inkább a Grand Raid Offroadra hajaz a brit világbajnok nevéhez kötődő legújabb cím, ugyanis az autók számát tekintve is alaposan túlsúlyban lesznek az offroadra és terepralira szánt járgányok. Colin McRae egyébiránt az elmúlt hónapokban saját raliautó fejlesztésével foglalatoskodott, amelyet hamarosan bárki megvásárolhat, és rajthoz állhat vele a rali-világbajnokság futamain.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)