Hirdetés

Coma: Mind Adventure - amikor a Dear Esther és a Portal 2 találkoznak

|

Egy baleset következtében kómába esett ember fejében lejátszódó dolgokat élhetjük át, sajátos képi világgal és megvalósítással.

Hirdetés

Úgy tűnik, a mai délelőtt a kickstarter játékoké, de mit tehetünk, ha egyszer ott születnek az igazán érdekes alkotások. Emögött a játék mögött az a csapat áll, akik a Left for Dead 2-höz készítették el a Warcelona kampányt, ám most valami egészen másba fogtak. A Coma: Mind Adventure egy puzzle jellegű játék, mely egyaránt ötvözi a Dear Esther csodálatos hangulatát a Portal 2 játékmenetével, FPP (first person puzzler) stílust alkotva. A játék sztorija szerint a fő karakter egy szörnyű balesetet követően kómába esik, és innentől kezdve minden esemény és szereplő (akár ember, akár más entitás) az ő érzéseinek megszemélyesítői.

Emberünk sok évvel ezelőtt valami szörnyű dolgot tett, és csak akkor fog felébredni a kómából, ha megbocsát saját magának, azaz elfogadja, hogy ki ő, és mit tett. A játékos képes megváltoztatni az időjárást, és így megoldani a puzzle feladatokat, tehát ő a felelős az éjszakákért, a nappalokért, a ködért, az esőért, és a hirtelen változásokért. Értelemszerűen a köd akkor jön jól, ha ellenségek vannak a közelben, hiszen így nem látnak minket, éjjelente jelennek meg a portálkapuk, az eső pedig a növények növekedését segíti elő, így tehát ezek kombinációival kell operálni játék közben. Elég érdekesnek hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)