Hirdetés

Ingyenesen játszható a hétvégén a Comanche multiplayer módja

|

A régi klasszikus sorozat legújabb darabját jövő hétfőig nyüstölhetjük PC-n.

Hirdetés

A THQ Nordic néhány éve vásárolta meg több klasszikus IP,  köztük a Comanche jogait, és a tavalyi bejelentést követően a vállalat még idén tervezi kiadni a helikopteres akció-szimulátor Early Access verzióját. A Nukklear fejlesztőcsapat műhelyében készülő játék egyelőre bétaverzióban működik, viszont most korlátozott ideig bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

Az ingyenes hétvége ideje alatt kizárólag a multiplayer mód és a Flight School, vagyis a tutorial érhető el, viszont az Early Access megjelenésével egyjátékos móddal is bővülni fog a játék. A bejelentés mellé érkezett egy kedvcsináló is, ezt alább láthatjátok.

A Comanche nyílt bétája már élesedett, Steamen tölthetitek le ide kattintva, vagy az alkalmazásból, és egészen jövő hétfő este 19 óráig lehet játszani. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)