Hirdetés

Comic-Con 2012 - A nagy összefoglaló

|

Több fronton támadt az idei Comic-Con, de a GameStar Online és a fáradhatatlan web4-es blogok bírták a gyűrődést. Mi történt idén San Diego-ban?

Hirdetés

Cosplay mindenhol. Néhány csinos lány feladva természetes báját beöltözött a kedvenc karakterének, származzon az meséből, játékból, képregényből vagy animéből. A végeredmény szempontjából nem fontos. A másik sarokban egy csapat sötét elf várja, hogy a tömeg elhaladjon mellettük és érdeklődve bámulja őket, habár még a korábban látott, testhezálló Macskanő jelmezes kisasszony jár a fejükben. A gigászi H terem megtelik élettel, a Marvel éppen műsorhoz készülődik, valószínűleg a Vasember lesz porondon. Megint másik helyszínen ezekben a pillanatokban gondolja úgy Joss Whedon, hogy újra egyesíti a fesztivál kedvéért a Firefly stábját - ténykedését rajongók sokasága éljenzi. Az idei Comic-Con felejthetetlen volt, rengeteg meglepetést tartogatott, bejelentésekben sem érezhettük hiányt. Nem maradt más hátra, mint bemutatni a rendezvény összefoglalóját a különböző témájú honlapok szempontjából!

A GameStar Online hasábjain - magától értetődő módon - nem az újonc sorozatok népszerűsítéséről és véletlenül sem a képregényeik sokadik folytatásáról értesülhettetek, sokkal inkább a Comic-Conon kiadott, videojátékokhoz kapcsolódó trailerekkel próbálhattunk szerencsét. Egyetlen magára valamicskét is adó fesztivál sem létezhet zombik nélkül, így a San Diego-i rendezvény is élt a lehetőséggel: a Ubisoft Wii U-ra kárhoztatott horrorcíme is jelen volt, tetszetős ZombiU előzetes üthette markunkat. Nem a járkálók voltak azonban az egyetlenek, akik kilátogattak a helyszínre, velük tartott a nagybetűs halál a Darksiders II személyében. A játék magával hozott 12 percnyi soha nem látott jelenetet, a jelen lévők legnagyobb örömére. A Marvel Heroes a legnépszerűbb karakterek leglátványosabb mozdulataira koncentrált, a fesztiválozók hatalmas örömmel fogadták Vasember és Fekete Párduc akcióba lendülését... Nem hiába, a Marvel univerzumát mindenki kedveli.

A SorozatPlanet sem maradhatott ki a jóból, szinte valamennyi szériáról kaphattunk valamilyen információmorzsát vagy röpke anyagot. Előzetesen csodálhattuk a Halo élőszereplős websorozatát, megtudtuk, hogy a Street Fighter irigykedve a Mortal Kombat sorozat sikerére saját szereplésbe kezd és még a Spartacus: War of the Damned is epikus előzetessel lepett meg minket. A méltán népszerű Firefly sorozat a tizedik évfordulóját ünnepelte, ennek megfelelő meglepetésekkel kedveskedtek rajongóiknak, de nem hiányozhatott a listáról az Agymenők, a Vámpírnaplók és a Kemény motorosok sem - mindegyikük kivette a részét a közönség szórakoztatásból. Új szériák kerültek bemutatásra, mint például J.J. Abrams poszt-apokaliptikus műve, a Revolution vagy éppen a David S. Goyer által írt Da Vinci's Demons, ami Da Vinci különleges életére koncentrál. Természetesen nem maradhattak ki olyan aduászok a San Diego-i rendezvényről, mint a 11. évadát élő Family Guy, a sokat megélt és továbbra is misztikus Supernatural és mindenki szeretett sorozatgyilkosa, Dexter is jelen volt. További sorozatos hírekből sem volt hiány, ezekről ide kattintva tájékozódhattok.

A CineStar összefoglalójáról már olvashattatok egy röpke cikket, hiszen rengeteg esemény történt a Comic-Con filmes témájában is. Remek hangulatban zajlott le A feláldozhatók 2 panelje, a Marvel leleplezte következő szuperhős filmjeinek logóit, majd elhintette a Guardians of Galaxy bejelentését. Befutott a Godzilla reboot első posztere, mozi készülhet a Hawken videojátékból és az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Ikrek sem maradhat folytatás nélkül, ezúttal Eddie Murphy csatlakozhat a szokatlan pároshoz. A DC is bekeményít hősök terén, méghozzá a rosszak közül hoz el egyet a vászonra: Lobo karakterét Dwayne 'The Rock' Johnson várható alakításában. A Man of Steel paneljét minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezte, meg is kapta a helyszínen a maga állejtős előzetesét. Ron Perlman és Guillermo Del Toro hivatalosan is megerősítette a Pokolfajzat 3 elkészítését és az X-Men: Az elsők folytatásáról is szó esett.

 

Ez lett volna röviden az idei, 2012-es Comic-Con összefoglalója, aki a fenti honlapokkal tartott, az adott témában szinte mindenről értesülhetett, nem maradt le semmilyen történésről. Jövőre ugyanitt, ugyanígy találkozunk és hasonlóan nagy volumenű rendezvényre számítunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)