Hirdetés

Comic-Con 2012: Elindult a visszaszámlálás

|

Hamarosan repülőrajtot vesz az év egyik legnagyobb fesztiválja, amely bearanyozza a képregény, játék és filmrajongók kedvét.

Hirdetés

Évről-évre megrendezésre kerül a San Diego-i nívós fesztivál, ahol emelkedett és utánozhatatlan hangulatban telnek a napok a legújabb bejelentésekkel, a legnagyobb kiadókkal és művészekkel.

A web4-es blogok megalakulása óta figyelemmel követik eme remek eseményt, köszönhetően annak, hogy az oldalak tematikájához kapcsolódik a rendezvény egy-egy témája. Éppen ezen okokból kifolyólag összeszedtük nektek a legfontosabb blogokat, ahol a nap 24 órájában értesülhettek a 2012-es Comic-Con híreiről.

 

A CineStar-on természetesen a filmekhez kötődő anyagokkal találkozhattok majd, olyan alkotásokkal a középpontban, mint a Vasember 3, a Hobbit, a Guillermo del Toro nevével fémjelzett Pacific Rim vagy éppen az új Godzilla tervezet. Megannyi izgalmas bejelentésnek lehetünk majd szem és fültanúi (remélhetőleg Uwe Boll jelenléte nélkül)!
 

Nem kevesebb energiával veti bele magát a nagy fesztiválos hangulatba a SorozatPlanet lelkes csapata, akik a névből adódóan a sorozatokról tudósítanak majd minden lényeges dolgot és nem maradnak távol a legnépszerűbb szériák sem (mint például a Dexter, a Firefly, a Trónok harca és a The Walking Dead.)

Érdemes megemlíteni a DualScreen című, ízléses blogot is, ahol a Nintendo és annak termékei élvezik a legfőbb figyelmet, ennek megfelelően a Comic-Con rendezvényéről kizárólag a Nintendo-hoz fűzhető hírekkel találkozhattok a blog főoldalán.

Ugye velük tartotok az elkövetkezendő napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)