Hirdetés

Comic-Con 2014 - mit hoz Deep Silver és a Square Enix?

|

A Deep Silver és a Square Enix stúdiók is kilátogatnak a Comic-Conra, de mintha a nagyágyúiakat otthon felejtették volna.

Hirdetés

A Sqaure Enix és a Deep Silver is ismertette velünk, hogy milyen játékokkal örvendeztetik meg a Comic-Con 2014 jelenlévőit és virtuálisan természetesen minket is, viszont kifinomult videojátékos szenzoraink erős hiányosságokat érzékelnek a stúdiók felhozatalaiban.

A Square Enix listájából hová tűnt a Rise of the Tomb Raider és az újgenerációs Hitman-Deus Ex páros? A Deep Silver miért nem viszi magával a Dead Island 2-t és a Risen 3-at? Unatkozni persze így sem fogunk:

Square Enix:

- Lara Croft and the Temple of Osiris (PC, PS4, X1)
- Kingdom Hearts 2.5 ReMIX (PS3)
- Nosgoth (PC)
- Theathrhythm Final Fantasy Curtain Call (3DS)
- Hitman: Sniper (iOS, Android)
- Hitman: GO (iOS, Android)

Deep Silver:

- Escape Dead Island (PC, PS3, X360)
- Metro Redux (PC, PS4, X1)
- Sacred 3 (PC, PS3, X360)

Ha a Comic-Con 2014 meglepetései között nem is láthatjuk a hiányolt címeket, talán a gamescom 2014 majd kárpótol mindenért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)