Hirdetés

Comic-Con 2016 - itt debütál a Telltale-féle Batman trailere

|

A Telltale Games hamarosan megmutatja az epizodikus Batman szériájának első komolyabb kedvcsinálóját, amelyre a San Diegó-i expón kerül sor.

Hirdetés

Noha a Batman: Arkham játékok újrakevert változatait tartalmazó Batman: Return to Arkham csomagra legkorábban novemberig várnunk kell, szerencsére addig sem maradunk Denevérember nélkül, hiszen a Telltale Games még a nyáron ki szeretné adni az epizodikus Batman kalandjátékának első fejezetét, sőt már idén kipörgetné a teljes első évadot is. 

Egy fájóan rövid ízelítőn és pár képkockán kívül eddig nem sokat mutattak nekünk a játékból, de a Telltale kreatív kommunikációs vezetője, Job J. Stauffer most Twitteren megosztotta a közönséggel, hogy a Batman: The Telltale Series első trailerét jövő héten, a Comic-Conon mutatják meg, továbbá itt vehetjük majd közelebbről szemügyre a The Walking Dead 3. évadát is:

A Troy Baker és Laura Bailey szinkronjával készülő Telltale-féle Batman PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint iOS-re és Androidra jelenik meg. A július 21. és 24. között megrendezésre kerülő expón talán a beígért videó mellett megkapjuk az első fejezet megjelenési dátumát is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)