Hirdetés

Comic-Con 2017 - folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

|

Nem a The Walking Dead: A New Frontier volt az utolsó játék, amellyel elmélyülhettünk a Telltale Games zombikkal telített világában, ugyanis már készül a következő felvonás, amely várhatóan végleg lezárja Clementine történetét.

Hirdetés

A Batman: The Enemy Within csak a kezdet volt, a Telltale más meglepetést is tartogatott. 

Hirdetés

A méltán népszerű The Walking Dead szériájuk folytatása "The Final Season" címmel (még nem végleges az elnevezés) készül, amelyben a fejlesztőcsapat nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy a franchise negyedik és egyben utolsó évadával pontot tegyen Clementine sztorijának végére. A stúdió megerősítette, hogy az új történetben Clementine-t már vezető szerepben találjuk majd, vagyis a szemünk előtt felcseperedett kislányból a mi irányításunkkal válik belevaló nő. Természetesen Melissa Hutchison fogja ismét megszólaltatni a szívós túlélőt, így minden adott egy méltó elbúcsúzásra. 

A The Walking Dead: The Final Season valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint iOS és Android eszközökre. Ti mire számítotok a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)