Hirdetés

Act of Aggression - már megy a C&C inspirálta RTS bétája

|

Az Eugen Systems tegnap beindította a stratégiai játék bétatesztjét az előrendelők számára. Ha hiányzik egy jó RTS, akkor jó helyen jártok.

Hirdetés

Nem tudom, hogy kit mennyire tört össze a Command & Conquer fejlesztésének leállítása, de én sokat vártam attól a címtől. Szerencsére vannak még fejlesztők, akik tovább őrzik a műfaj gyengén pislákoló lángját.

Az Act of Aggression akár a sorozat egy darabja is lehetne, és ezt ti is láthatjátok, ha előrendelitek a játékot Steamen, ekkor ugyanis teljes hozzáférést kaptok a tegnap indult bétateszthez, amiben jelenleg a Chimera és a US Army seregeit vihetitek csatába. A játék kiadója rendszeres Twitch adásokban mutatja majd be a készülő játékot.


Watch live video from FocusHomeInteractive on Twitch

Az Act of Aggression megjelenés szeptember 2-án várható PC-re. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)