Hirdetés

Renegade-X - érkezik az ingyenes Command & Conquer lövölde

|

A C&C sorozat egy rajongók által készített címmel lesz gazdagabb jövő hónapban. Akció, stratégia, szép látványvilág - ingyen.

Hirdetés

Command and Conquer: Renegade rajongóknak jó hírünk van. A Renegade-X a 2002-es FPS többjátékos változata, mely ingyenesen letölthető formában lesz elérhető a jövő hónapban. Figyelem, nem F2P, hanem teljesen ingyenes.

A nem hivatalos C&C játék Unreal Tournament 3 modként kezdte életét, amit azóta is rajongók fejlesztenek, csak amúgy hobbiból. A taktikai akciójátékban lesznek járművek, rengeteg fegyver, és természetesen a két frakció: a GDI és a NOD is. A lenti videóból ítélve se a tartalomra, se a látványra nem lehet majd panasz.

 

A játék nyílt bétája február 26-án startol, addig látogassatok el a projekt hivatalos fórumjára. Ki fogja kipróbálni a Command & Conquer: Renegade X-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)