Hirdetés

Command & Conquer - ha lesz remaster, akkor sem lesz benne mikrotranzakció

|

A nagy bejelentést követően az aggódó rajongók nyilván megrohamozták Jim Vessellát Redditen, aki készséggel válaszolt a legégetőbb kérdésre.

Hirdetés

Az EA bejelentette, hogy egy vagy több Command & Conquer játékot is újrakevernek majd (egyelőre minden feltételes módban, de valami biztos vár majd ránk), és új projektek is szóba kerülhetnek. A 2020-ra esedékes 25. születésnapra már dolgoznak is valamin.

Hirdetés

Mivel a bejelentés a C&C subredditen történt, így nyilván rengeteg kérdés érkezett a projekt kapcsán. Az EA producere, Jim Vessella ugyan nem válaszolt meg mindent, de az egyik legégetőbb kérdésre meglepően egyenesen reagált.

"Nem fogunk hozzáadni semmifél mikrotranzakciót a C&C Remasterhez."

Ez volt a válasza azoknak, akik esetleges loot ládák és kényelmi funkciók felbukkanásától rettegtek. Úgy néz ki, hogy az ilyesmi megmarad az ingyenesen játszható, érkező mobiljátéknak, a C&C Rivalsnek. Mindenki kifújhatja a levegőt, megnyugodhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)